Welkom bij Het Haakwinkeltje

  • iDeal
  • Overboeken

Breinaalden

Sort by Stel een Aflopende Directie in
Toon per pagina
Sort by Stel een Aflopende Directie in
Toon per pagina

U bent aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar kwalitatief goede breinaalden. Wij bieden breinaalden aan van het merk ADDI waarmee u verzekerd bent van een product van zeer hoge kwaliteit. Onder andere kunt u messing breinaalden, messing vernikkelde breinaalden, bamboe breinaalden en kunststof breinaalden in ons assortiment vinden.

Rondbreinaalden van Het Haakwinkeltje

Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit rondbreinaalden. Met rondbreinaalden is het mogelijk om zowel rond als recht te breien. Rondbreinaalden hebben veel voordelen. Doordat rondbreinaalden korter zijn nemen ze minder ruimte in beslag. Hierdoor wordt het mogelijk om op elke plaats te breien. Breien met rondbreinaalden vraagt om een iets andere techniek, dat zorgt ervoor dat u met minder inspanning een mooi breiwerk kunt maken.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten breinaalden:

Al onze rondbreinaalden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, waardoor er altijd een breinaald tussen zit in de maat die u nodig heeft.

Meer weten over onze breinaalden?

Heeft u vragen over onze breigarens of breinaalden? Lees dan hier meer informatie over breigarens en breinaalden of neem contact met ons op.